Over ons

Over ons

Marc Kuster en Casper Freriks

Recover Fysiotherapie is ontstaan omdat wij graag mensen met klachten, vrij willen laten bewegen.

Fysiek inspannen en fit blijven op de fiets of hardlopend geeft Marc positieve energie die hij graag deelt. De ouder wordende mens zo fit mogelijk houden intrigeert Marc. De sleutel voor een goede training volgens Marc: trainen op de juiste intensiteit. Door het in kaart brengen van je conditie middels een inspanningstest kun je ongeacht je trainingservaring op het voor jou ideale niveau inspannen. Hierbij ondersteunt Marc je optimaal.

Het geven van inzicht in wat mensen met hun lichaam aan het doen zijn is voor Casper de grootste drijfveer om zo veel mogelijk mensen te stimuleren actief de dag door te brengen. Casper heeft veel ervaring opgedaan op het gebied van schouderklachten en de behandeling hiervan. Door zijn interesse in deze specifieke lichaamsregio is hij onder andere aangesloten bij SchouderNetwerken Nederland om zijn kennis op peil te houden en om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van revalidatie bij schouderklachten. Op hun site vind je veel informatie over verschillende schouder gerelateerde klachten.

Met onze praktijk zijn wij gevestigd binnen sportcentrum Mylife. Je hoeft geen lid te zijn van het sportcentrum om door ons behandeld te worden. Wel kunnen wij gebruik maken van de sportfaciliteiten die bij Mylife aanwezig zijn om jou zo goed mogelijk te helpen herstellen.

Zoals iedere zorgverlener zijn ook wij BIG geregistreerd. Wil je hier meer over weten, dan kunt je terecht op de site van het BIG-register. Marc: 29065554004. Casper: 79064077704

Personalised

Ieder lichaam is anders

Experienced

Zelf ervaren is kunnen begrijpen

dedicated

Doen wat goed voelt

volg Casper op youtube