rECOVER fYSIOTHERAPIE

Welkom op onze website! Jouw eerste stap naar klachten vrij bewegen.

Wij zijn er om jou te helpen.

Nobody get’s complaints out of the blue. We will find the factors that hinder your recovery. Even when you experience no complaints we are here to help. We are convinced that insight in your way of movement decreases the amount of complaints. This results in complaint free work, sports or daily activities.

Om een duidelijk beeld te krijgen van het ontstaan van je klachten zullen wij ruim de tijd nemen om alle factoren die invloed uit oefenen op het fysiek functioneren in kaart te brengen. Hierdoor kunnen wij een gericht oefenschema opstellen die wij kunnen combineren met voorwaarde scheppende manuele therapie. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een bovenrug die stijf voelt en hierdoor compensatie optreedt binnen het lichaam. Hieronder een voorbeeld van een oefening die bij een correcte uitvoering de beweeglijkheid in de bovenrug stimuleert.

Wat hebben wij te bieden

Fysio/ manuele therapie

Recover staat voor herstel, en dit stimuleren wij middels specifieke training en eventuele manuele behandeling.

Fysieke begeleiding

Cover staat voor preventie, door inzicht te krijgen in jou manier van bewegen voorkom je klachten

Testen

Voordat je gaat inspannen is het goed om in kaart te brengen hoe je huidige functionele status is.

Nieuws!

Per juni 2023 zal bij ons in de praktijk ook sportmassage aangeboden worden. Floor Hoevers zal dit met veel plezier gaan uitvoeren. Ze heeft tijdens haar studie in Groningen zich tevens geschoold in sportmassage waarmee ze verscheidene wielerploegen en de schaatsvereniging ondersteunde. Voor meer informatie over de kosten of voor het maken van een afspraak kun je contact met haar opnemen via haar website of stuur ons een bericht.

Ben jij 65+ en wil je fit blijven? Dan zijn wij er om jou te helpen. Universiteit Wageningen heeft in samenwerken met het UMC de leefstijlinterventie Promuscle ontwikkeld die gericht is op het opbouwen van spiermassa door een combinatie van krachttraining en extra eiwitinname. Met als doel het tegen gaan van sarcopenie (spiermassa verlies) en daardoor het behoudt van zelfredzaamheid. Interesse? Neem gerust contact met ons op.

Ben jij net zo gek op fietsen zoals wij? Of wil je juist gaan uitproberen hoe leuk dit is. Goed op je fiets zitten is hierbij belangrijk om blessures te voorkomen. Daarom zullen wij (hopelijk medio januari) bikefitting gaan uitvoeren. Door onze achtergrond als manueel therapeuten en vervend fietsers beschikken wij over de kennis en middelen om te zorgen dat jij blessure vrij kan fietsen.

Ben jij net zo gek op fietsen zoals wij? Of wil je juist gaan uitproberen hoe leuk dit is. Goed op je fiets zitten is hierbij belangrijk om blessures te voorkomen. Daarom zullen wij bikefitting gaan uitvoeren. Door onze achtergrond als manueel therapeuten en vervend fietsers beschikken wij over de kennis en middelen om te zorgen dat jij blessure vrij kan fietsen.

NEem snel contact met ons op