Collaboration

To help you as well as possible, we work closely with various professionals in the Gelderse Vallei region.

Met onze praktijk zijn we aangesloten bij het Regionale Organisatie Fysiotherapie Gelderse Vallei, kortweg ROF Gelderse Vallei. Deze organisatie is een samenwerkingsverband voor fysiotherapie in de Gelderse Vallei. Hierdoor zijn er korte lijnen ontstaan tussen bijvoorbeeld de orthopeden werkzaam in Ziekenhuis de Gelderse Vallei en de fysiotherapeuten in de eerste lijn. Met als resultaat onder andere het schoudernetwerk waarbij wij zijn aangesloten. Op hun site is meer informatie te vinden over wat het netwerk voor de regio te betekenen heeft.

Do you experience tension in your muscles after exercising or exercising and would you like to have them massaged? That's possible! Floor Hoevers is a massage therapist and is happy to help you relax your muscles. With her massage practice Floor Fit and vital she offers massages in our practice! Click here to go to her website.

Are you looking for guidance during training? Or do you want to train with a specific goal? Erik Westein is the person who can help you with this. With his practice Sportcoaching Wageningen he guides people during sports. He also worked with Marc Movlab where anyone who wants to know at what level they have to exert is tested with a VO2Master. This is an exercise test to determine your ideal training values.

Ervaar jij klachten aan je voeten tijdens bijvoorbeeld wandelen of op de fiets? Mogelijk dat een aanpassing in je schoen zou kunnen helpen om deze klachten op te lossen. Een podotherapeut is de specialist op het gebied van voeten. De podotherapeut houdt zich bezig met voetproblemen en houdings- en bewegingsklachten. De podotherapeut heeft diverse behandelmogelijkheden om klachten aan voet maar ook de knie, heup en rug aan te pakken. Vanuit onze praktijk werken wij nauw samen met de podotherapeuten van Podo Gelderland. Zou je willen weten of dat een aanpassing in je schoen jou zou kunnen helpen. Neem dan contact met ze op om de mogelijkheden te onderzoeken.

Voor onder andere het krachttrainingsprogramma ProMuscle werken wij samen met Tessa Schippers van Tijd voor Voeding. Voor al je vragen over voeding kun je terecht bij haar praktijk. Of je nu een specifiek gezondheids- of voedingsprobleem hebt of gewoon gezonder wilt leven, de diëtisten staan voor je klaar om je te helpen je doelen duurzaam te bereiken. Begeleiding door een diëtist wordt indien het eigen risico is opgebruikt vanuit de basis verzekering vergoedt.