Onze Service

Wanneer er fysieke klachten ontstaan binnen jouw bewegend functioneren kan dit leiden tot beperkingen in je dagelijks leven. Het lichaam heeft een enorm herstellend vermogen. Als klachten zich ontwikkelen komt dit vaak doordat het herstel geremd of zelfs tegengewerkt wordt. Wij van Recover Fysiotherapie zullen samen met jou de oorzaak van het ontstaan van je klachten ontrafelen om zo je lichaam te laten herstellen.

Wij zijn ervan overtuigd dat een groot deel van de klachten in stand worden gehouden door structureel aangepast bewegen. Door niet zoals veel fysiotherapeuten de symptomen te behandelen maar inzicht te geven in het probleem stimuleer je het herstel. Tevens kun je voorkomen dat de klachten opnieuw zullen ontstaan. Daarom bieden wij behandelpakketten aan waarmee wij er voor kunnen zorgen dat binnen het vooraf afgesproken behandeltraject jij de controle ontwikkeld die nodig is om klachtenvrij te kunnen bewegen.

Maar ook wanneer je geen klachten ervaart zijn wij er voor je. Ben je van plan om een fysieke uitdaging aan te gaan en wil je weten dat jouw lichaam dit zonder probleem aan kan? Wij geven inzicht in wat je kan doen om klachtenvrij te blijven bewegen. Zo kunnen wij helpen de belasting gestructureerd op te bouwen. Tevens brengen we je manier van bewegen in kaart waardoor gerichte oefeningen blessures kunnen voorkomen.

Have Questions?

Heeft u vragen stuur ons dan gerust een bericht en wij zullen u zo spoedig mogelijk een reactie sturen.