ProMuscle

Sterker en fitter met het ProMuscle programma!

Het Promuscle programma is speciaal ontwikkeld voor 65+ers. Mensen van 65 tot zelfs 93 jaar hebben het programma getest en waren enthousiast. Het programma duurt 12 weken en bestaat uit twee onderdelen: Bewegen en voedingsadvies op maat.

Het beweeggedeelte bestaat uit 2x per week krachttraining waarbij de belasting gedurende 12 weken opgebouwd wordt. Door deze opbouw zal uw spiermassa toenemen. Hierdoor blijft u langer zelfredzaam en neemt de kans op valongelukken af. De kosten voor de intake + training onder begeleiding 2 maal in de week gedurende 12 weken is 250 euro. Mogelijk komt u in aanmerking om via de gemeente Wageningen een bijdrage te krijgen voor deelname via het ik doe mee fonds. Meer informatie hierover vindt u op: www.ikdoemeefonds.com

Het voedingsgedeelte bestaat uit extra inname van eiwitten. Eiwitten zijn de bouwstenen van spieren. Om te bepalen welke hoeveelheid eiwitten u nodig heeft zal Tessa Schippers van Tijd voor Voeding u begeleiden. De kosten van de begeleiding van de diëtiste kan vanuit de basisverzekering indien het eigen risico is opgebruikt.

Meer informatie over het ProMuscle programma vindt u op www.promuscle.nl