Samenwerking

Om jou zo goed mogelijk te helpen werken wij nauw samen met verschillende professionals in de regio Gelderse Vallei.

Met onze praktijk zijn we aangesloten bij het Regionale Organisatie Fysiotherapie Gelderse Vallei, kortweg ROF Gelderse Vallei. Deze organisatie is een samenwerkingsverband voor fysiotherapie in de Gelderse Vallei. Hierdoor zijn er korte lijnen ontstaan tussen bijvoorbeeld de orthopeden werkzaam in Ziekenhuis de Gelderse Vallei en de fysiotherapeuten in de eerste lijn. Met als resultaat onder andere het schoudernetwerk waarbij wij zijn aangesloten. Op hun site is meer informatie te vinden over wat het netwerk voor de regio te betekenen heeft.

Ervaar je na het sporten of bewegen spanning in je spieren en wil je die graag eens laten masseren? Dat kan! Floor Hoevers is massagetherapeut en helpt jou graag je spieren te ontspannen. Met haar massagepraktijk Floor Fit en vitaal biedt zij massages aan bij ons in de praktijk! Klik hier om naar haar website te gaan.

Ben je op zoek naar begeleiding tijdens het trainen? Of wil je trainen met een specifiek doel? Erik Westein is de persoon die je hierbij kan helpen. Met zijn praktijk Sportcoaching Wageningen begeleidt hij mensen tijdens het sporten. Tevens heeft hij samen met Marc Movlab opgezet, waarbij iedereen die wil weten op welk niveau ze moeten inspannen, getest wordt met een VO2Master. Dit is een inspanningstest om jou ideale trainingswaarden te bepalen.

Ervaar jij klachten aan je voeten tijdens bijvoorbeeld wandelen of op de fiets? Mogelijk dat een aanpassing in je schoen zou kunnen helpen om deze klachten op te lossen. Een podotherapeut is de specialist op het gebied van voeten. De podotherapeut houdt zich bezig met voetproblemen en houdings- en bewegingsklachten. De podotherapeut heeft diverse behandelmogelijkheden om klachten aan voet maar ook de knie, heup en rug aan te pakken. Vanuit onze praktijk werken wij nauw samen met de podotherapeuten van Podo Gelderland. Zou je willen weten of dat een aanpassing in je schoen jou zou kunnen helpen. Neem dan contact met ze op om de mogelijkheden te onderzoeken.

Voor onder andere het krachttrainingsprogramma ProMuscle werken wij samen met Tessa Schippers van Tijd voor Voeding. Voor al je vragen over voeding kun je terecht bij haar praktijk. Of je nu een specifiek gezondheids- of voedingsprobleem hebt of gewoon gezonder wilt leven, de diëtisten staan voor je klaar om je te helpen je doelen duurzaam te bereiken. Begeleiding door een diëtist wordt indien het eigen risico is opgebruikt vanuit de basis verzekering vergoedt.